24.6.2010

sata asiaa...eiku kymmenen :)

Näitä on aina hauska tehä, ainaki mun mielestä. Tykkään kovasti pikku yksityiskohdista ja mun mielestä on ihanaa etsiä ihmisistä sellaisia pieniä juttuja, mikä tekee heistä juuri heidät itsensä. No, tässä muutamia mun pikku juttuja..

1. Oon syntyny vuoden viimeisenä päivänä. Ihan kiva juttu muuten, mutta ainoitakaan synttäreitä lapsena ei vietetty silloin, vaan jonain random-päivänä sen jälkeen. Ja nykyään kaikki toivottaa vaan hyvää uutta vuotta ja mun synttärit on vähä niinku toisarvoiset...*katkeruutta*

2. Mulla on tosi paljo kyniä. Oon niistä tosi tarkka. TOSI tarkka. Kaveritki ymmärtää olla koskematta mun kyniin jos johonki tarttee. Tai jos lainaan niin kyttään vieressä ettei na vaan paina tussin kärkeä lyttyyn. No ymmärrettävää (?), kun ne on kuitenki mun instrumentit ja työvälineet :)

3. Tykkään juua kylmää kahvia! Nammm..kylmä maitokahvi, jossa siis n. 1 osaa kahvia, ja 2 osaa maitoa :p ( Oikeastaan tää on tullu siitä ku oon niin ajatuksissani jos juon kahvia, että se kuppi unohtuu johonki pöydän kulmalle ja juon sitte pois kylmänä.)

4. En oikein tykkää jos jonku blogissa tai sivuilla on musiikkia.. Yleensä se rämähtää arvaamatta soimaan (ja meilläki äänet tulee kotiteatterin kautta et voi olla isolla!) ja sotkee mun nautinnollisen oman musiikkihetken. Sitte sitä paniikissa ettii että mistä, mistä se tulee!!!

5. Mulla ei oo tatuointeja. Mutta ehkä haluaisin, en oo varma. Tein AMK-opinnäytetyön tatuointeihin liittyen ja tutkin niitä tosi tiiviisti parin vuoden ajan. Selasin kymmeniätuhansia kuvia ja ne pyöri kokoajan mielessä. Oon suunnitellu kavereille tatskoja ja siihen lopputyöhön. Niin jotenki on oppinu arvoistamaan puhdasta ihoa. Sen tatuointineitsyyden ku kerran antaa niin se on sitte siinä. Mutta otan kyllä jos hyvän keksin, esimerkiksi jonku muistolle. Mutta mitään hinkua ei siis ole :)

6. Pienenä mulla oli tapana päästää meidän koira karkuun häkistä. Se kaivo maata häkin sisäpuolelta ja mä ulkopuolelta :) taisin olla 3v.

7. Oon tosi kiinnostunut kaikesta yliluonnollisesta ja omituisesta. Oon nähny sellaisa juttuja mitä en osaa selittää ja tykkään tosi paljo jutella näistä asioista. Meillä nää näkemiset on vähä niinku suvussa niin ei tartte arkailla niistä puhumisen kans :)

8. En tykkää Facebookista. No joo, ihan kätevää on joo, mutta alusta asti siinä on joku hangoitellu vastaan... On olemassa ystäviä ja Facebook-ystäviä... siinä jo kalskahtaa jotenki omituisesti.

9. Mua ei oo koskaan tikattu tai kipsattu. Mutta oon tökänny haarukalla silmään ku olin jotain 2-3v. Kuorin kuulemma kurkkua...haarukalla...jep.

10. Yks mun intohimo on taidot. On ihan mielettömän hienoa kun näkee, kuulee, tuntee kun joku on taitava jossain. Oli se sitten piirtäminen, musiikki, hierominen, siivoaminen tai mikä tahansa :) ja tätähän näkee koko ajan kun vain asennoituu oikein! Jokainen on niin taitava omissa jutuissa. Ja täällä blogimaailmassa on ihan mahtavaa kun voi jakaa omia juttuja ja pääsee näkemään mitä muut haluavat näyttää :)

Jaaha, siinä tuli kymmenen, meinasin kirjottaa sata! :D Ehkä sitte joskus jos kirjotan vähä lyhyemmästi niin laitan sen sata asiaa.

Jei, ja mulla on ensimmäinen lukijaki! Kunhan vähä enemmän porukkaa löytää tänne niin laitan ensimmäisen arvonnan pystyyn. Tykkään hirmuisesti antaa lahjoja ja yllätyksiä, joten arvontoja luultavasti teen sillon tällön :)

Aurinkoista päivää Tässä vielä kuva musta pienenä. En saanu laittaa päälle isosiskon penkkariasua, eli pupuasua. Joten piti tehä oma ja vielä mököttää kaupan päälle!


2 kommenttia:

  1. Ihanan kiinnostava blogi! Eksyin tänne Maaretin blogista - enkä takuulla viimeistä kertaa.

    Hyvää Juhannusta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Sä osaat todella mielenkiintoisesti, lennokkaasti ja intohimolla kirjoittaa, jota itse en taas hallitse lainkaan....siksi kai tykkäänkin tarkasti lukea kaikki tekstit blogeissa, joissa vierailen:)
    Tähän blogiin mä taidankin jäädä koukkuun :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...