16.3.2011

Because of the metric system?

Mulle on viime aikoina tullu tavaksi puuhailla sängyssä muutaki ku nukkumistouhuja. Älkääpäs innostuko senkin tirkistelijät ;) kyseessä kun on meinaan askartelut!

Viikonloppuna sängyllä oli keskeneräisinä villasukat, mummonneliöitä, kirjontataulu, piirustuslehtiöitä, tussit, ompelutarvikkeet... Tämän lisäksi päiväpeitteellä oli herkkuja, kirjoja, tyynyjä, minä! Ja paljo muuta. Oli luova viikonloppuilta :)

Kattelen harva se ilta leffoja. Tämä koska mulla ei oo digiboksia eikä tietsikkaa joiden avulla vois päivän päätteeksi aivoja puuduttaa. Harmi vain, että DVD-kokoelmani on aika suppea ja tässä on tullut jo turhan monta kertaa katottua samat leffat läpi. Toisaalta, oon ostanu itelle vaan sellasia leffoja, joita viitsin useamman kerran kattoa läpi. (tai pitää taustamusana..mullahan ei oo radiotakaan..)


Pulp Fiction pyöri taas eräänä iltana, tykkään siitä tosi paljo! :) Ja inspistä pukkas mussuttaessani herkkuMarianneja. Mun huoneen seinillä ei oo mitään muuta kuin yksi taulu. Kuva minusta pienenä. Asialle siis piti tehdä jotain. No, taulut ei oo vieläkään seinällä, mutta onpahan valmiina :D

Ikean halpiskehyksiä mulla on jemmassa tällasia hetkiä varten. (Niinku aika paljo muutakin käsityökamaa..) Ne vaan mustaksi ja väliin ihania papereita! Tykkään :)


Mallia saa toki ottaa, mutta muistattehan mainita minut kun töitänne esim blogissa esittelette? Olis kiva :)

3 kommenttia:

 1. Mikä ihana tekosyy syödä karkkia! :D

  VastaaPoista
 2. No aivan ;) "voi vitsi, tartten vielä muutaman paperin...noo, tässähän niitä on...omnomnom!" :)
  Ja tässä myös kavereille hyvä syys syödä karkkeja, nehän voi myös kerätä niitä papereita. Mulla on valtavasti karkkipapereita jemmassa, tutut herkuttelee ja säästää paperit mulle. Jos ei ite tee papruilla mitään niin mulle saa säästää ja lähettää! Voin vaikka tehä jotain kivaa vastapalvelukseksi! :D Ja taas hyvä syy herkutella!

  VastaaPoista
 3. Ihania, haluan kans Marianne-tauluja! Ei ne karkitkaan haittais... :---D

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...