19.10.2011

Inspiksiä kortteihin!

kuva kwernerdesign.com

On ihana kattoa, kun toinen meikkaa, askartelee, piirtää, tekee jotain kivaa josta hän itse tykkää. Oon aina tykänny erilaisista taidoista ja niiden käyttämisen tutkailusta. Voisin kattoa meikkausvideoitakin loputtomiin :)

Haluaisin jakaa ilosanomaa tästä ihanasta blogista, jota pitää näppärä ja lahjakas Kristina. Oon jo useamman vuoden seurannu ihania korttivideoita (voitte kuvitella, miten vietin useat iltani opiskellessa..ehei, en suinkaan opinnäytetyötä tehden ) ja saanu paljon paljon hyviä ideoita ja inspiksenaiheita myös omiin askarteluihin.

Kristina on tehnyt vuodesta 2009 lähtien ihanan Holiday Card Series- korttivideosarjan, jossa hän näin joulun lähestyessä(!) joka päivä julkaisee uuden joulu/talviaiheisen kortintekovideon!

Korttivideoita putkahtelee myös maanantaisin (Make a Card Monday) ja perjantaisin (Finally Friday). Käykää toki kurkkaamassa, jos paperiaskartelu, skräppäys, kauniit materiaalit, käsialat, kaunis blogi tai tutoriaalit kiinnostaa :)Inspiksen putkahteluja päiviinne!

5 kommenttia:

 1. Kiitos kommentistasi ja kiva ko eksyit käyhmään minunki blogissa :) Edehleen olen listautunu Oulun seuvun neulohjiin ko asuin Oulussa kaheksan vuotta, mutta nyt ko asustan täälä Tornionjokilaaksossa, tullee vähemmän osallistuttua neulojien tapahtumhiin. Mutta mene sie nyt sinne minun tilale :D Sulla on ihanan värikhäät sivut ja paljon ihania ideoita. Tulen toistekki :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi blogissani! :) Oletkin minulle uusi tuttavuus, en ole täällä ennen käynyt, joten minullakin on hieman haastetta antaa sinulle pyytämäsi viisi sanaa. Mutta kokeillaan:

  1. Väri
  2. Rytmi
  3. Yö
  4. Lasi
  5. Ihme

  Tulehan vierailulle ja kommentoimaan toistekin! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne Piituski ja MariJ!
  Jee, sain kivoja sanoja, noista vaan postausta väsäämään sitte :)

  VastaaPoista
 4. Mun on pitänyt jo pitkään kommentoida tähän postaukseen, että tuo blogi on kyllä aivan mahtava. :) Tykkään muutenkin amerikkalaisten tavasta ja tyylistä tehdä kortteja, ne on jotenkin niin ihanan runsaita ja värikkäitä. :)

  VastaaPoista
 5. Tiiu:
  Niin on ihanan railakkaita :) Mutta kuitenki tuollakin Kristinalla kortti koostuu loppupeleissä aika vähistä elementeistä. Ihania väriyhistelmiä ja jotenki mutkatonta tuo kortteilu. (Vaikka eihän me nähä sitä epäonnistumisten ja ajattelutyön määrää! Niitä epäonnistumiskohtia on ihana katsoa videoilta myös, näkee ettei kaikki aina meekään ihan kuin oli suunniteltu!) :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...