19.11.2011

Kauhujen yö!Halloweenia vietin kahen kollegani kans työkeikalla! Meillä oli kaksi eri keikkapaikkaa, joihin oli tilattu Halloweenkekkerit, joten mehän pistettiin paikat ja ittemme koriaksi, soitettiin hyvää musaa ja vedettiin kauheita kilpailuja. Ollaan tuon Marin kans sen verran hassuja näiden työkeikkojen suhteen, että panostetaan aina vähä enemmän ku tarviskaan :) Eli molempina iltoina olisi voinut olla sama asu päällä, koska paikkakunnat vaihtui, mutta kun kerran saa pukeutua, niin tottakai pukeudutaan kahteen eri asuun!

Perjantaina mukana menossa oli siis Tappo-Jeppe vangiksi pukeutuneena sekä Murha-Mary epäonnisena koulutyttönä. Illan bileistä musiikin saralla vastasi Dj:mme Kallo Päätalo. Kallo ja me loistettiin komiasti UV-tykkien valoissa!


Lauantaina Kallo Päätalo jatkoi tuttuun karmaisevaan tyyliinsä, mutta Murha-Mary olikin sinä iltana merirosvo (mukanaan myös uskollinen tappajapapukaijansa Nakki!) ja Tappo-Jeppe oli Punahilkkana. Illan heitetyin lause omalta osaltani oli " Olisitpa nähny sen suden!".Ensi vuoden Halloweeneja jo odotellen, oli sitten töissä tai vapaalla, on ihana pukeutua! Ensi vuodelle hankin kyllä Liquid Latex-tyyppistä ratkaisua noihin maskeihin, tai teen jonkun joustavamman seoksen. Tänä vuonna käytössä oli siis Erikeeper ja nenäliinat :) Hyvin toimi nuokin, mutta ensi vuonna jotain vielä karmeampaa! Onneksi viimestään töiden puolesta saa pian laittautua, vaikka omia teemabileitä ei ihan heti ookaan näköpiirissä. Tai jos ei oo niin järkätään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...