30.6.2010

Käsitöitä ja pääasioita

Jeih! Tietsikka toimii taas :) Toivottavasti edes sen pari päivää...

Tässä koneessa on ongelmia, isoja ongelmia. Se jumittaa eikä sulje ohjelmia, saattaa kaatua, näppäimistö ei aina toimi (läppäri), ei löydä nettiin, ei sammu... jne jne.

Pari päivää tää on nyt taas jumittanu, kirjaimet ei toimi ja eilen tää sammu vasta ku otti akun irti. Ja nyt taas toimii...outo kone. Pitäis kai asentaa uudelleen, mutta mulla ei oo muutaman tarvittavan ohjelman latauslevykkeitä olemassakaan, ei tietoa mihin ne on menny! Onneks tiedostot on ulkosella kovalevyllä..huterassa tallessa mutta kuitenki pois arvaamattomalta koneelta.

Arvaamattomuus alko pänniin ehkä eniten ku tein opinnäytetyön raporttia. Just ku oli saanu tehtyä paljo muutoksia ja aiko tallentaa niin kone jumittu....kaikki hommat uudestaan vaan. Ja sillon oli itkua tuhertamassa muutenki kaiken sen stressin ja paineen takia! Joten, muistakaahan ottaa niitä kopion kopioitaki kaikista tärkeistä jutuista. Pitäis iteki oppia.

Jaa, tulipa paasattua. Ja tämän päivän asiaan, eli käsitöihin ja pääasioihin. Noh, olinpas nokkela tuon otsikon kanssa, koska tänään aiheena on kynnet ja hiukset :D


Kiva kun kynnet on nyt vähän paremmassa kunnossa taas. Välillä ne on niin kuivat ja liuskottuvat että aina pitää olla leikkaamassa lyhyemmiksi. Noista tuli vähän tuommoset hääkynnet :) Mutta mun mielestä ihan mukavat.


Kiharat tein patukoilla. En oo piiiitkään aikaa tehnykään niillä, kun sain jouluna lahjaksi hyvän muotoiluraudan, jolla on tullu väännettyä kiharaa. Tässä ylemmässä kuvassa en oo aukonu kiharoita ollenkaan, ja alemmassa avasin kiehkuroita ja laitoin soljella kiinni. Molempi parempi :)


Loppuun vielä kuva vahtikoirasta. Koira, joka haukkuu vaan ku vieraat lähtee, koira jolla on omituisia fobioita: matto, tuuli, sade, ruokakuppi, tuuletin, kuivuvat vaatteet... Mutta ei se aina säiky, välillä se on tosi urhea :) (jos laittaa herkkupalan keskelle mattoa niin se rohkaistuu hakemaan sen kurkottaen...) Hassu koira. Se on Karpo ja Karpolla on taas asiaa..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...