27.9.2010

ja vielä kirsikka päälle!


Arvatkaas mitä, nyt se on tapahtunut! Ajattelin joskus, että mitä nuo tuommoiset hyödyttää, onpa kiva kun niitä tulee ja onpa hauskaa kun niitä voi sitten laittaa sivupalkkiin. Että jee jee.

Kunnes sain sen itse!!!


Sain ensimmäisen tunnustuksen Lindalta Rähinää ja materialismia- blogista ja tää tuntuu aivan mahtavalta! Siis joku pitää minun blogiani inspiroivana ja kivana :D Aivan mahtavaa, kiitos Linda!!! Ehdottomasti laittaisin napin takaisin Lindalle, koska oon kauan seurannu hänen blogiaan ja tykkään kovasti. Taisipa olla ihan ensimmäisiä joita aloin seurata. Siellä on juttua aiheesta ku aiheesta, menkää tutustumaan!

Ja säännöt ovat:
  1. antaa tunnustus eteenpäin viidelle bloggaajalle, joista pitää ja jotka inspiroivat
  2. listata kolme itselle rakasta asiaa
  3. ja laittaa näytille kuva jota rakastaa kera selityksen, miksi
1. Mua inspiroivia blogeja ovat mm.

Tilli Mössönpoika ja muita ihania , jossa todellakin seikkailee useita ihania! Sain innostuksen kirjontaan ja toivon aina että sinne olisi päivitetty taas jotain piristvää, unelmallista ja pehmoista :)

Mad Teaparty!, sarjakuvaa elävästä elämästä! Missä muualla hehkutettais näin paljon ankkoja?

Onnellinen päivä!, onnellisia päiviä vauva-arjessa, käsitöiden ja kaiken kauniin parissa :) ja tossuja!

Henkimaailma, elämänhallintaa, hyviä videoita, ohjattua meditaatiota. Ja se Wespa on aika mielenkiintonen kaveri :)

Kandee the Make-up artist, Ensin voisi luulla että nainen tekee "vain" mahtavia meikkivideoita. Mutta kun on katsonut videon Go get your dreams & My story, voi ehkä ymmärtää miksi hän on vaikuttanut suuresi myös mun elämään ja asenteeseen.

KWernerDesign, mun suurin kortti-inspiraatio...ahhh, näitä videoita voisi katsella loputtomiin kaiket illat. Ja arvatkaas, niin oonki katsellut!

Hups, niitä tuli kuus (eikä ees vahingossa!) :) Koitin kerätä vähän erilaisia blogeja tähän, käykää tutustumassa!

2. Mulle rakkaita asioita on...

- perhe. Ne on aina tukemassa mua ja niihin voi aina luottaa
- käsityöt. Piirrän, neulon, väännän rautalankaa, ompelen... aina jotaki :)
- kokemukset. Kun huomaa kauniita asioita tai haistaa vastaleivotun pullan rappukäytävässä. Ne pienet asiat, joiden ei koskaan toivo katoavan. Ja joita aina yrittää pysähtyä ihmettelemään :)

3. rakas kuva


Olin ihan onnessani kun pienenä pääsin meikkailemaan siskon meikeillä. Luultavasti aina salaa! Toivottavasti en kauheasti tuhonnu niitä... Muistan että ihan parhaat meikit oli Studioline luomiväri, musta ja valkoinen. Muistan vielä sen suorakulmion mallisen valkoisen rasianki. Ja ihan ykkönen oli musta huulipuna! Jep, siskolla oli raju kausi, muodin mukana todellaki :D Musta huulipuna oli kylä paras...haha, varmasti mahtavan näkönen tämmösellä naperolla varsinki.

Kiitos vielä tunnustuksesta, se tuntu tosi hyvältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...