27.9.2010

Tuiran lattiamajoitus


Eilen oli aivan mahtava ilma, kun kävelin ekaa kertaa kämpiltä keskustaan. Tästä kävelee semmoset parikyt minuuttia tuohon rotuaarille, eli kävelykadulle. Olin aivan innoissani tunnelmasta, auringosta, maisemista ja kun kaikki oli niin uutta :) Tuntuu tosi hyvältä tää päätös tulla Ouluun.

Tänään meen tekemään vähän toimistohommia ja sisko tulee sit hakemaan. Mennään jonneki herkuttelemaan :) Pitääki sitte kertoa, millasia ruokapaikkoja täällä on, jos satutte joskus täällä käymään. Yks ehdoton lemppari on Toscana, italialaisravintola juna-asemaa vastapäätä. Isot ja niiiin herkulliset annokset ja alkupalalautanen on aivan ykkönen :D Nyt onki kiva ku omassa kaupungissa on paljo herkuttelupaikkoja. Kun asuin Kuopiossa, oli vähä hankalaa mennä syömään ku siellä jotenki oli kauhean vähä ruokapaikkoja.

Illalla on luvassa Tuiran lattiamajoitus, kun isosisko tulee yöksi. Mullahan ei siis oo ees sänkyä täällä vielä ja huoneesa on parikymmentä banaanilaatikoa purkamatta. :)

Ai niin, piti siis heti tulla postaamaan kun kone taas toimii. Tässä ei aina näppäimet toimi tai tää vaan jumittaa...tai sitten netti on päällä mutta alapalkkia (jossa on käynnistä-valikkokin) ei oo ollenkaan eikä siis työpöytääkään! en jummarra.. konetohtorille siis..joskus :)

Nyt aamupalaa ja sitten touhuilemaan. Mukavaa ja aurinkoista (mutta muistakaa sateenvarjot silti!) syyspäivää kaikille :)

Ai niin, pistän arvonnan pystyyn pian, pysykäähän kuulolla! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...