18.8.2011

Maria sydän Mikko

Olin Virroilla häissä. Yhdessä rakkaimpien ystävien kans eksyttiin matkalla kirkkoon :) Morsiamen isä soitti meille ohjeita ja lopetti puhelun sanoihin " no nyt pitää mennä, pitää tuo morsian saatella alttarille!" No onneksi kerettiin kuitenkin kirkkoonki ja saatiin olla katsomassa kun rakkaat ystävät tahtoivat toisensa. Morsian oli niiiiiin kaunis! ja sulhanen komea kadettimies :)

Sain kunnian piirtää heille häihin jotain...
Morsian toivoi kuvaa, jota voisi käyttää tienvarsikylteissä. Ja minähän piirsin :) Sain idean kuvasta samantien. Morsian on kuin suoraan Disneyn elokuvista, ihana prinsessa, kuin Tuhkimo! Maria on myös aina tykännyt Disneyn piirretyistä, joten kadettipukuinen prinssi...öh, siis sulhanen sopi täydellisesti yhtälöön :)

Kuvasta tykättiin kovasti ja oli aivan ihana kun sain auttaa osaltani heidän suuren päivän järjestämisessä!


Kortin ajattelin tietenkin tehdä itse alusta asti, mutta tämä hassu kuva valloitti kyllä mut, joten päätin käyttää eineksiä, eli siis puolivalmisteita kortin teossa :) Ompelin valmiiseen korttiin onnittelut ja liimasin sen vielä paremmalle pohjalle...

...koska kortin sisälle tarvitsin paaaaljon tilaa Muumien mietelauseille. Muumeilla on viisautta juhlaan ja arkeen...rakastan niitä!Lahjaksi tein herrasväen yhteiskuvasta taulun. Ihanan krepatut hiukset molemmilla...illan teemana ysäribileet!Rakkautta ihanat!

4 kommenttia:

 1. Hä! En tienny, että tuo tienvarsikyltti oli sun tekemä :) ihailtiin Janin kans sitä ja otettiin kuvia siitä haha :D nuo mikon hiukset oli hyvin ikuistettu

  VastaaPoista
 2. Heeeiii!! :D
  Juu kadetit ihmetteli miks Mikolla on tuossa kiharat hiukset ja tosiaan sanoin niille että tuo on se Mikko jonka minä tunnen ja johon Maria ihastu :D Kiva että lueskelet mun juttuja :)

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla! Tosi kauniisti piirrät ja nättejä juttuja teet! Tuossa on tykkäämislistassa oli niin paljon myös "minua" - että pakko liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...