3.8.2011

Vastaava

Mua pyydettiin Qstock-festareiden somistusvastaavaksi tuossa keväällä. Minähän en osaa sanoa ei kun on luvassa jotain visuaalista, jossa pääsee tekeen kivoja asioita hyvällä porukalla, joten heinäkuun ajan tuli sitten oltua enemmän ja vähemmän maalitahrainen, hikinen, hieman jopa stressaantunu, väsyny, odottavainen, jännittynyt ja ennen kaikkea ylpeä saavutuksistamme :DMulla oli hyvä tiimi talkoolaisia tekemässä mun kans hommia. Muutama ilta suunniteltiin ja maalattiin vanerille....ja syödä mussutettiin eväitä.


Videotykki oli kyllä ihan pakollinen näissä hommissa. Ja hauska.


" Oota mä otan semmosen normaali-ilmeen välillä...eiku...JEAH! "


Antti näyttää tytöille mallia kuviosahan käytössä :)


Kuvauta itsesi- taulut sijotettiin pitkin festarialuetta. Tuntuvat olleen suosittuja, hyvä niin :)


Tervehdyksiä oli porteilla. Kyltin toisella puolella lukee Moro!


Artistibäkkärille tehtiin sisustus junttiteeman mukaan. Oli koivumaisemaa, oikean kokoisia koivuja, maitotonkkia, kärrynpyöriä ja huussi!


Huussi on oikean kokoinen ja ovi avautuu. Onneksi kukaan artisti ei käyttäny sitä omiin tarkotuksiinsa x)No joo, meillä ei ollu tikkaita, mutta onneksi on ketteriä talkoolaisia... ja paljo nippusiteitä :)


Rantalavan bäkkäri sai hämyistä naamioverkkosisustusta ja rannalle sopivia pelastusrenkaita.Ja hauskaa oli! Kiitti Tehotiimi: Mari, Miina-Anniina, Jutta, Maiju, Suvi, Niclas, Juha ja Kati :D
2 kommenttia:

  1. ja kivaa oli :D rankkaa,väsyttävää ja välillä turhauttavaa mutta kivaa, hauskaa ja palkitsevaa :)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...